Grensoverschrijdend gedrag
In gevallen van grensoverschrijdend gedrag kun je contact opnemen met Mores, waar de DDG bij is aangesloten. Ook staat de deur van de DDG altijd open voor een gesprek, een meeluisterend oor, of advies.
Mores
In 2018 was de DDG mede-initiator van Mores, een onafhankelijk meldpunt voor ongewenste omgangsvormen in de Nederlandse culturele en creatieve sector.
Als steunpunt biedt Mores een vangnet voor werknemers en studenten in de culturele, creatieve en mediasector die te maken hebben met grensoverschrijdend gedrag en niet terecht kunnen of willen bij een vertrouwenspersoon van de eigen organisatie.
Hulp & advies
Regisseurs die te maken krijgen met ongepast gedrag, iets zien of horen op de werkvloer, of meldingen krijgen over hun set, kunnen zelf terecht bij Mores, of hiernaar doorverwijzen. Je vindt de actuele contactgegevens van vertrouwenspersonen op de site van Mores.
Andere gespecialiseerde organisaties
Verder kun je contact opnemen met een van deze gespecialiseerde organisaties:
Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.
Relevant nieuws
De DDG heeft vandaag het manifest 'We kijken niet meer weg' ondertekend. Dit manifest is aangemaakt door verschillende cultuur- en mediamakers naar aanleiding van de recente misstanden bij The Voice. Lees meer
Vandaag is het nieuwe, onafhankelijke meldpunt voor ongewenste omgangsvormen in de culturele sector gelanceerd. Mores.online is de toegankelijke, onafhankelijke en centrale plek waar iedereen die werkzaam is in de podiumkunsten,... Lees meer